Info

Biografie

Sinds mijn 18e fotografeer ik. Het begon met zwart-wit, later dia’s en nu al jaren digitaal. Fotografie nam naast mijn werk (leraar in het middelbaar onderwijs) altijd al een grote plaats in. Tegenwoordig heb ik nog meer tijd om me aan mijn passie te wijden. Naast mijn vrije werk, fotografeer ik regelmatig voor natuurorganisaties onder andere voor het Utrechts Landschap.
Ik ben bestuurslid van CameraNatura, landelijke gespreksgroep natuurfotografen. Ook ben ik lid van verschillende fotoclubs en de BMK van de Fotobond.

Mijn motto’s:

Gewoon is ook bijzonder. Omdat je van doodgewone situaties toch heel bijzondere foto’s kunt maken.                                            Of: Kijk met je ogen, zie met je hart,  een foto moet je op één of andere manier raken.

Ik fotografeer het meeste in de  natuur, landschappen, dieren, details en abstracties. Maar ook in de stad kan ik mijn ei kwijt. Experimenteren, vervreemden, kortom creatief zijn en proberen te kijken met andere ogen.

In 2017 is het Boek  ‘Negen Seizoenen’  door het Utrechts Landschap uitgegeven. Tekst Trudy Janssen  foto’s (200) van mij.